Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga ar putea candida pentru şefia PDL (VIDEO)

Vasile Blaga ar putea candida pentru şefia PDL (VIDEO)

Vasile Blaga ar putea candida pentru şefia PDL (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2010   •   16:38

Vasile Blaga şi-a declarat, marţi, candidatura pentru preşedinţia PDL, în cazul în care "lucrurile se vor tensiona în partid", informează Gândul.

Fostul ministru de Interne a menţionat că va candida la şefia PDL dacă unii colegi de partid vor încerca să impună "o anumită direcţie" partidului şi vor sări paşii ierarhici.

"Adică, dacă lucrurile nu se desfăşoară normal în interiorul partidului, n-am motive să cred în acest moment că ele nu se vor desfăşura aşa. (...) Dacă lucrurile se vor tensiona în sensul în care probabil unii colegi, fără a urma paşii normali în partid vor dori să imprime o anumită direcţie partidului, da, e posibil orice." a declarat fostul ministru pentru sursa citată.

Potrivit democrat-liberalului, anunţul nu se vrea a fi "o ameninţare", iar deciziile sale viitoare depind de evoluţia lucrurilor în interiorul PDL.

Vasile Blaga a mai spus, cu privire la declaraţiie lui Valeriu Stoica despre o posibilă alianţă între PDL şi PNL, că îşi doreşte din tot sufletul acest lucru, în limitele deciziilor luate de partidul din care face parte.

"Ştiţi foarte bine că, încă de la început, am dorit o alianţă cu PNL, şi nu cu PSD. Am văzut că din punctul său de vedere sunt create condiţii, că PNL nu m-ar fi vrut în guvern. Eu altceva am văzut în declaraţiile PNL, că nu dorea cu unii în guvern, ci dorea cu Blaga. Ce spune domnul Stoica n-am văzut. Şi i-aş mai sune domnului Stoica un singur lucru: când pornim la o discuţie cu PNL, tare sunt convins că PNL nu va dori să stea de vorbă cu domnul Stoica."

Fostul ministru a adăugat că el însuşi ar putea fi o punte între PDL şi PNL, deşi democrat-liberalii nu au nevoie de aliaţne preelctorale cu vreun partid.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vasile blaga candidatura
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close