Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Avem nevoie să guvernăm din iarnă

Vasile Blaga: Avem nevoie să guvernăm din iarnă

Vasile Blaga: Avem nevoie să guvernăm din iarnă
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Oct 2012   •   12:29

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că partidul său "trebuie să guverneze din iarnă", pentru a nu mai lăsa USL "să continue politica de a nu face nimic şi de a provoca scandal după scandal".
   
"Avem nevoe să guvernăm din iarnă, pentru a nu-i lăsa să continue această politică de a nu face nimic, de a provoca scandal după scandal (...) Cum putem să-l lăsăm să guverneze pe principalul hoţ intelectual al ţării. Nu avem dreptul să-i lăsăm la guvernare. Să căştigăm alegerile, să fim principalul partid", a spus Vasile Blaga, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PDL.
   
Vasile Blaga a afirmat că "iubeşte" Alianţa România Dreaptă, dar "mai presus de toate" iubeşte PDL şi că PDL va fi principalul partid care, "împreună cu Ungureanu" şi celelalte formaţiuni din ARD vor obţine un scor electoral care îi va permite să guverneze din iarnă.
   
"USL este un partid care nu ştie să guverneze şi care minte zi de zi, iar principalul mincinos este Victor Ponta, care, pe lângă faptul că este mincinos, nu este nici bărbat", a mai declarat preşedintele PDL.
   
În contextul criticilor aduse USL şi lui Victor Ponta, vicepreşedintele PDL Monica Macovei a declarat, la aceeaşi reuniune că, spre deosebire de premier, ea este "mai puternică decât un bărbat".
   
"Vasile Blaga spunea că Victor Ponta nu e nici măcar bărbat. Eu sunt mai puternică decât un bărbat, ca toate doamnele din sala asta, dacă un bărbat înseamnă să fi puternic".
   
Şi Macovei a subliniat că PDL trebuie să câştige alegerile, pentru a scoate România din "coşmarul" în care USL a adus-o.
   
"Ei sunt la putere acum, pentru că noi am dat guvernarea, iar guvernarea nu se dă, se câştigă prin alegeri. Noi o luăm înapoi prin alegeri şi nu o mai dăm. La luptă, să câştigăm guvernarea prin alegeri!", a îndemnat vicepreşedintele PDL.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close