x close

Vasile Blaga: Candidatul dreptei va deveni preşedinte în 2014 şi nu vorbim despre Crin Antonescu

de G.S.    |    23 Noi 2013   •   19:18
Vasile Blaga: Candidatul dreptei va deveni preşedinte în 2014 şi nu vorbim despre Crin Antonescu 416 Foto: Agerpres
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Conferinţa Judeţeană a PDL, că partidul are forţa de a susţine cel mai bun şi cel mai puternic om de pe partea dreaptă care va câştiga Preşedinţia, dar care nu se va numi Antonescu, conform Mediafax.
Vasile Blaga le-a spus membrilor PDL din Alba participanţi la Conferinţa Judeţeană că le garantează că un om susţinut de PDL şi de dreapta românească va câştiga alegerile prezidenţiale. 
Blaga a comentat şi declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu, care afirma că l-a reevaluat pe Crin Antonescu şi într-o confruntare a acestuia cu Victor Ponta l-ar vota pe liberal.
"Eu nu mă pricep la reevaluări. Eu nu-l pot reevalua pe Antonescu. Cum să-l evaluez eu pe Antonescu după ce l-am văzut în vara anului 2012 atacând România şi statul de drept? Cum să-l evaluez pe Antonescu pe care l-am văzut, din nefericire pentru el, şase săptămâni la Cotroceni? Şi dacă dormea filozof rămânea. Dar, din păcate, aţi văzut ce a făcut. Nu-l putem sprijini pentru că şi el, şi înaintea lui Năstase, şi-au propus să ne distrugă. Cum aş putea eu să vă cer să-l sprijiniţi pe Ponta? Ferească Dumnezeu. Şi atunci, hai să mergem înainte noi, cu un candidat al nostru, care sunt convins că va convinge dreapta, dar acest partid are forţa ca să-l susţină pe cel mai bun şi pe cel mai puternic om de pe partea dreaptă. Dar care nu se va numi Antonescu şi care va câştiga Preşedinţia. Asta vă cer şi spre asta trebuie să ne mobilizăm", le-a spus Blaga membrilor PDL din Alba.
Vasile Blaga a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Conferinţa Judeţeană a PDL Alba, la care este aleasă noua conducere a organizaţiei. 
Preşedintele Traian Băsescu declara, miercuri, că între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul doi la prezidenţiale nu va ezita să pună votul pe liberal, pentru că deşi aceştia sunt "două belele", liderul PNL "măcar nu minte de dimineaţă până seara".

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati