Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Dacă PDL a fost condus de un caporal în 2004, atunci aşa îl voi conduce şi eu

Vasile Blaga: Dacă PDL a fost condus de un caporal în 2004, atunci aşa îl voi conduce şi eu

Vasile Blaga: Dacă PDL a fost condus de un caporal în 2004, atunci aşa îl voi conduce şi eu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Apr 2011   •   13:18
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat luni că Partidul Democrat Liberal trebuie condus ca în 2004. "Eu am spus în permanenţă că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus de un caporal, atunci aşa îl voi conduce şi eu.”

Declaraţia lui Blaga vine ca răspuns la atacul preşedintelui Traian Băsescu de duminică seară. Băsescu a spus că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de caporal, ci de un preşedinte”.

Partidul Democrat Liberal a fost condus de preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu în perioada 2001-2004.

De asemenea, Blaga a adăugat că nu este nici o noutate în faptul că Traian Băsescu îl susţine pe Emil Boc în cursa pentru preşedinţia PDL. "Nu doresc se comentez , nu este pentru prima datã când domnul preşedinte declară că îl susţine pe domnul Boc, nu am comentarii în acest sens de făcut, nu este nicio noutate, doar că niciodată în public nu am făcut vreo trimitere la faptul că aş fi susţinut de domnia sa", a afirmat Vasile Blaga.

Secretarul general a menţionat şi numărul mare de delegaţi de la Convenţia Naţională şi a apreciat că un număr mai mare de delegaţi îl legitimează pe cel care va fi ales.

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat de asemenea pe Vasile Blaga că şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu când a spus că vrea să-i fie şeful statului un „partener vertical, nu slugă”.

Preşedintele Traian Băsescu a mai menţionat că niciodată nu i-a condus cineva campaniile electorale, fiind pusă în temă ideea că Vasile Blaga a fost şeful campaniilor electorale de fiecare dată. "Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat alegerile nici când au candidat ei. Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?"
 

×
Subiecte în articol: vasile blaga pdl
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close