Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, furios pe liberalii care au absentat de la votul care l-a scăpat de arest pe Dan Şova

Vasile Blaga, furios pe liberalii care au absentat de la votul care l-a scăpat de arest pe Dan Şova

Vasile Blaga, furios pe liberalii care au absentat de la votul care l-a scăpat de arest pe Dan Şova
03 Iun 2015   •   17:56

Vasile Blaga a anunţat că PNL contestă la Curtea Constituţională votul de ieri prin care s-a respins cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova. Blaga este furios pe senatorii liberali care au lipsit de la vot şi spune că trebuie sancţionaţi în interiorul partidului.

"Senatul a reușit, datorită PSD-ului, să se mai facă încă o dată de râs, dacă mai era nevoie, pentru că se pare că domnul Şova este tabu pentru domnul Ponta şi pentru PSD. În primul rând că votul nu ar fi trebuit să aibă loc. Dacă ne uităm cu atenţie în dispozitivul motivaţiei Curţii Constituţionale, acolo se vorbeşte de reinterpretarea votului de acum nouă săptămâni", a spus Vasile Blaga, într-o intervenţie pentru Rfi.

"O să contestăm din nou votul de ieri de data asta la Curtea Constituţională, să vedem ce mai face Partidul Social Democrat în situaţia asta", a mai spus Vasile Blaga. "Noi suntem convinşi că din nou vom câştiga la Curtea Constituţională", a adăugat co-preşedintele PNL.

Referitor la liberalii care au absentat ieri de la votul privind cererea de încuviinţare a reţinerii lui Dan Şova, Vasile Blaga a spus că PNL "va trebui să ia măsuri". "Nu văd ce ar fi avut ei mai important de făcut decât să nu fie în plenul Senatului", a spus Blaga.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close