Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, la Congresul UDMR: Va trebui să depunem eforturi pentru o acţiune conjugată, comună în Opoziţie

Vasile Blaga, la Congresul UDMR: Va trebui să depunem eforturi pentru o acţiune conjugată, comună în Opoziţie

Vasile Blaga, la Congresul UDMR: Va trebui să depunem eforturi pentru o acţiune conjugată, comună în Opoziţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   11:19
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă că partidele din Opoziţie va trebui să strângă rândurile pentru a fi mai eficiente, punctând că democrat-liberalii au avut întotdeauna o bună colaborare cu UDMR.
 
'Va trebui să depunem eforturi pentru a avea o acţiune conjugată, comună în Opoziţie şi a ne opune acestui Guvern care este campion la vorbe şi repetent la fapte', a declarat Vasile Blaga, înaintea deschiderii celui de-al 11-lea Congres al UDMR care se desfăşoară la Miercurea Ciuc, conform Agerpres.
 
Blaga a mai spus că UDMR este 'cel mai autorizat reprezentant al maghiarimii' şi că a răspuns cu plăcere invitaţiei de a veni la congres în virtutea bunei colaborări avute până acum cu această formaţiune politică. 
 
La congres participă preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu. De asemenea, au acceptat invitaţia de a participa la lucrări şi importanţi lideri politici din Ungaria, printre care reprezentantul partidului de guvernământ, Rogán Antal - preşedintele grupului parlamentar FIDESZ, vicepreşedintele Parlamentului ungar, Újhelyi István, din partea Partidului Socialist, şi vicepremierul de la Budapesta, Semjén Zsolt, preşedintele Partidului Popular Creştin Democrat. 
 

×
Subiecte în articol: vasile blaga eforturi pdl opozitie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close