Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, oficial reales preşedinte al PDL

Vasile Blaga, oficial reales preşedinte al PDL

Vasile Blaga, oficial reales preşedinte al PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   19:00
Update 19:03 - Mircea Toader a declarat, după numărarea voturilor: 

Numărul voturilor exprimate - 4.615
Număr total voturi exprimate valabil. - 4.567

Număr total al voturilor exprimate în funcţie de moţiune:

Monica Macovei - 209 voturi
Elena Udrea - 2.014
Vasile Blaga - 2.344

Domnul Vasile Blaga este declarat preşedinte PDL!



Mai mulţi delegaţi nu se găsesc pe liste. Incidentul s-a petrecut când oamenii au venit să voteze şi organizatorii le-au spus că nu sunt pe liste. Aceiaşi organizatori susţin că problema ar fi legată de serverele pe care se ţin astfel de informaţii.

PDL îşi alege astăzi un nou preşedinte.

"Elena Udrea a comentat că există astfel de situaţii, dar că nu le poate explica: Înţeleg că toţi cei care nu au reuşit să voteze vor fi puşi pe o listă şi vor vota la final. Am auzit că sunt cazuri punctuale, de ordinul zecilor, dar trebuie să văd în cate organizaţii se întâmplă acest fenomen. Nu am înţeles foarte bine, mi s-a spus că erorile sunt din calculator şi că s-ar fi stricat de ieri. Nu ştiu, nu sunt în Comisia de Organizare, deci nu ştiu despre este vorba", a comentat Udrea.

"Nu vreau să spun că s-au făcut greşeli, dar nu este în regulă să se întâmple. Dacă este o greşeală neintenţionată, trebuie rezolvată. Important este să nu avem niciun dubiu, procesul de vot să meargă corect, a fost un spectacol frumos al moţiunilor, nu cred că este nevoie ca pe final să existe dubii. Nu vreau să comentez altfel, dar dacă de la fiecare organizaţie iei câte şapte-opt voturi, poţi să ai o eroare la vot de circa 500 de voturi, ceea ce e foarte mult. Vreau să clarific, sunt oameni nemulţumiţi, nici nu contează cu cine votează", a arătat Udrea.

Ştire în curs de actualizare.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close