Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, declarație surprinzătoare după eșecul PNL la locale: Am reușit să reconstruim dreapta!

Vasile Blaga, declarație surprinzătoare după eșecul PNL la locale: Am reușit să reconstruim dreapta!

Vasile Blaga, declarație surprinzătoare după eșecul PNL la locale: Am reușit să reconstruim dreapta!
Sursa foto: Foto Agerpres
06 Iun 2016   •   16:10

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat, în prima conferință de presă organizată după apariția rezultatelor la alegerile locale, că PNL a reușit să ”reconstruiască dreapta”, arătând că liberalii au obținut în acest tur de scrutin ”cel mai bun scor după 1990”.

”PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990”, a spus Vasile Blaga.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga a arătat că aceste alegeri au arătat cât de corectă a fost decizia fuziunii.

”Dacă în momentul fuziunii, după competiția de la europarlamentare, cele două partide care compun PNL-ul aveau 27 la sută și la prezidențiale au obținut 29 la sută, iată că PNL are acum 31 la sută pe vot politic la consiliile județene și 1040 de primari”, a spus Vasile Blaga.

”Am reușit, evident, să reconstruim dreapta și nu a fost ușor. Ne vom concentra pe această temă, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau încredere în această construcție și chiar s-au străduit să o împiedice”, a mai spus Blaga.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga a ținut să-i mulțumească lui Cătălin Predoiu pentru eforturile depuse în timpul acestei campanii electorale, fără a face referire la gestul acestuia de a demisiona din fruntea filialei PNL București.

”Eu cred că bucureștenii nu resping politica, ci politicianismul. Faptul că 70% dintre bucureșteni nu s-au prezentat la vot arată că partidele au o problemă serioasă și vom avea o analiză zilele următoare”, a subliniat Blaga.

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

Drept replică, copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus că ea și Vasile Blaga nu l-au lăsat singur pe Cătălin Predoiu, duminică seara, după rezultatul alegerilor locale, susținând că aceasta a fost opțiunea lui.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close