Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Udrea are şanse la Primăria Bucureştiului. Oprescu, un contracandidat puternic

Vasile Blaga: Udrea are şanse la Primăria Bucureştiului. Oprescu, un contracandidat puternic

Vasile Blaga: Udrea are şanse la Primăria Bucureştiului. Oprescu, un contracandidat puternic
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iul 2010   •   17:45

Elena Udrea, numită recent preşedinte interimar al PDL Bucureşti, are o şansă la Primăria Capitatei, chiar dacă actualul primar Sorin Oprescu este ?un contracandidat serios pentru oricine". Aceasta este declaraţia pe care secretarul general al PDL Vasile Blaga a făcut-o miercuri la Antena 3.

"Doamna Udrea a fost împuternicită de BPN, luni, (ca preşedinte interimar al PDL Bucureşti - n.r.) în urma deciziei lui Liviu Negoiţă - şi îmi pare rău că a luat decizia asta - de a nu mai conduce interimar organizaţia de Bucureşti. (...) Îi doresc mult succes şi cred că chiar poate să se descurce bine", a spus Blaga.

"O să vedem cum evoluează lucrurile în timp, cum evoluează percepţia publică despre fiecare dintre noi. Pentru că, până la urmă, noi totdeauna am luat o decizie corectă, ca să ne prezentăm în alegeri cu cel mai bun dintre noi - şi bun în sensul în care te vede electoratul. Din acest punct de vedere, eu cred că are o şansă. Deşi, aş vrea să spun de pe acum că domnul Oprescu este un contracandidat serios pentru oricine", a adăugat Vasile Blaga.

Potrivit secretarului general al PDL, Sorin Oprescu este un primar care ştie să comunice. "Un primar care ştie să comunice - şi poate fi acuzat de orice domnul Oprescu, numai că nu ştie să comunice nu - porneşte de departe cu prima şansă în orice competiţie electorală", a precizat Blaga .

Luni, Elena Udrea a fost desemnată preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti. Decizia a fost luată în urma anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close