Antena 3 CNN Politică Veste bună pentru bucureşteni! Gabriela Firea a anunţat că Podul Ciurel este gata

Veste bună pentru bucureşteni! Gabriela Firea a anunţat că Podul Ciurel este gata

Veste bună pentru bucureşteni! Primăria Capitalei a anunţat că Podul Ciurel este gata şi va fi deschis circulaţiei în primele zile ale lunii septembrie, în aşa fel încât odată cu începerea şcolii, să nu se mai producă ambuteiaje în zonă.

Veste bună pentru bucureşteni! Gabriela Firea a anunţat că Podul Ciurel este gata
de Iulia Gorgorin    |    29 Aug 2020   •   17:18

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, că Podul Ciurel este aprope gata şi va fi dat în folosinţă până la începerea şcolii.

Nu este singura veste bună în ceea ce priveşte traficul din Capitală! Primarul general, Gabriel Firea, anunţă finalizarea unor proiecte care vor duce la fluiduizarea traficului

De altfel, Gabriela Firea a făcut şi o postare pe pagina sa de Facebook, unde a anunşat că vizează noua şosea Fabrica de Glucoză, ca final de proiect, pasajul din doamna Ghica şi lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea.

''În premieră, facem legătura între Nordul și Sudul Capitalei, prin șantierele deschise și prin lucrările deja finalizate!

Era minunat să avem Centura ocolitoare dar aceasta este, încă, un obiectiv guvernamental neîndeplinit! Și nici nu au acceptat să o transfere la Primărie, pentru a o finaliza. Orgolii mărunte de politicieni care nu pun oamenii pe primul loc!

De patru ani, Bucureștiul nu mai bate pasul pe loc. Capitala României se dezvoltă! Prea multă vreme șantierele au fost înghețate și lucrările executate în ritm de melc de doar două-trei firme de casă.

Am finalizat toate proiectele mari găsite blocate acum patru ani.

Pe podul de la Nicolae Grigorescu se circulă deja, iar celebrul Pod Ciurel va fi dat în folosință până la începerea școlilor.

Am deschis șantiere noi, unele obiective fiind terminate deja în scurt timp. Noua șosea Fabrica de Glucoză e un ajutor real pentru șoferi. Așa va fi și Pasajul de la Doamna Ghica, sau lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea.

Suntem un oraș cu aproape 4 milioane de locuitori și principalul punct de afaceri al țării. Infrastructura trebuie să se dezvolte, chiar dacă Bucureștiul primește un procent infim din câți bani produce pentru bugetul țării.

Știm ce avem de făcut în continuare! Vom munci! Împreună cu echipa din Primăria Capitalei am gândit zeci de proiecte: drumuri noi, pasaje și poduri, lărgire de străzi existente.

Vă asigur că nu vor rămâne doar poze, machete sau hârtii aruncate într-un sertar și vă invit să urmăriți un material în care am trecut în revistă stadiul lucrărilor importante din București'', a scris Gabriela Firea pe Facebook.

#ModernizamInfrastructura
#OameniiPePrimulLoc

''Avem un pod foarte frumos, european. Podul Grant a fost de asemenea rebilitat de către o companie municipală, tot în această perioadă'', a adăugat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Podul Ciurel Gabriela Firea veste buna
Parteneri
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut în gol şi a luat foc, la Mestre
x close