Antena 3 CNN Politică Vezi ce măsuri DRASTICE avea de gând să ia Victor Ponta dacă autostrada nu ar fi fost pusă în circulaţie astăzi

Vezi ce măsuri DRASTICE avea de gând să ia Victor Ponta dacă autostrada nu ar fi fost pusă în circulaţie astăzi

Vezi ce măsuri DRASTICE avea de gând să ia Victor Ponta dacă autostrada nu ar fi fost pusă în circulaţie astăzi
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Iul 2012   •   10:31

Victor Ponta a sugerat că l-ar fi demis pe Septimiu Buzaşu din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor dacă autostrada Bucureşti-Ploieşti nu ar fi fost pusă în circulaţie joi, 20 iulie, scrie Mediafax.
   
"Mă bucur că avem autostrada gata, că altfel rămâneam fără secretar de stat", a spus Ponta, care a inaugurat tronsonul de autostradă Bucureşti-Ploieşti.
   
La ceremonie a asistat şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Septimiu Buzaşu.
   
La începutul lunii iulie, premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor să îi transmită secretarului de stat Septimiu Buzaşu că nu îi plac glumele acestuia "cu lumea de apoi" legate de termenul de finalizare a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi că este bine să şi le păstreze pentru el.
   
Secretarul de stat inspectase atunci şantierul de construcţie a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, care trebuia încheiat la finele lunii iunie, el spunând însă presei că nu poate exista niciodată o garanţie în privinţa termenelor, deoarece pentru finele lunii iunie era anunţat şi sfârşitul lumii.
   
Mihail Başulescu a fost demis la începutul lunii iulie de la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, susţinând atunci că decizia a fost luată din cauza întârzierilor înregistraten derularea lucrărilor de construcţie a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti.
   
Director general a fost numit Mircea Pop, anterior director în CNADNR.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close