Vezi cum şi-au omorât timpul, în plen, parlamentarii care au participat la şedinţa comună consacrată aniversării Unirii

de A.M.P    |    24 Ian 2012   •   17:02
Vezi cum şi-au omorât timpul, în plen, parlamentarii care au participat la şedinţa comună consacrată aniversării Unirii Galerie foto (3) Foto: Mediafax

Mai mulţi parlamentari care au venit la şedinţă, marţi, au fost surprinşi de jurnalişti citind presa sau verificându-şi conturile de e-mail sau conturile de pe reţelele de socializare prin intermediul tabletelor sau pe laptopurile ţinute pe pupitre, în timp ce colegii lor ţineau discursuri de la tribuna Parlamentului, scrie Mediafax.

Parlamentarii şi miniştrii care au participat la şedinţa comună consacrată aniversării Unirii Principatelor, au ascultat discursurile omagiale în timp ce vorbeau la telefon şi urmăreau presa pe tablete, Iphone-uri şi Ipad-uri.

Premierul Emil Boc şi-a petrecut timpul urmărind pe Ipad-ul său un post de televiziune care transmitea în direct evenimentele din ţară, de la Iaşi sau din Piaţa Victoriei.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a stat în banca ministerială cu tableta în faţă, în timp ce miniştrii Elena Udrea, Valerian Vreme, Sulfina Barbu, Traian Igaş, Ion Ariton, cu Iphone-urile sau cu telefoanele în mâini, îşi verificau e-mail-urile sau urmăreau presa.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a fost printre puţinii care, în timp ce asculta discursurile colegilor, urmărea o serie de texte scrise pe hârtie.

x close