x close

Vicepremierul Chiţoiu, interimar la Ministerul Economiei. Ponta i-a trimis propunerea lui Băsescu

de M.Z.    |    08 Oct 2013   •   14:30
Vicepremierul Chiţoiu, interimar la Ministerul Economiei. Ponta i-a trimis propunerea lui Băsescu Foto: Intact Images
Update 14.30 - Ponta i-a transmis lui Băsescu propunerea de numire a lui Chiţoiu ca interimar la Economie.
 
Premierul Victor Ponta i-a transmis, marţi, preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca ministrul Finanţelor Publice, vicepremierul Daniel Chiţoiu, să preia ca interimar conducerea Ministerului Economiei, urmând ca o nouă propunere pentru acest portofoliu să fie înaintată în maximum 45 de zile.
 
"În cursul zilei de astăzi, prim-ministrul Victor Ponta a transmis către preşedintele României, Traian Băsescu, propunerea ca viceprim-ministrul şi ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, să preia interimatul Ministerului Economiei, urmând ca şeful Executivului să facă, în maximum 45 de zile, în conformitate cu legile în vigoare, o nouă propunere pentru portofoliul acestui minister", informează Guvernul.

____________________________________

Ştirea iniţială 08.25

Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chiţoiu, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu, după ce Varujan Vosganian şi-a dat demisia din Executiv.
 
Antonescu a menţionat că propunerea de titular pentru Ministerul Economiei va fi făcută probabil în termen de o săptămână. 

"Probabil lunea viitoare vom avea BPN şi vom lua o decizie", a spus liderul PNL, potrivit Mediafax.
 

Parteneri
Parteneri
sati