Antena 3 CNN Politică Vicepreşedinte PDL, despre Vanghelie: "Tocmai tu te-ai găsit să vorbeşti de bronzaţi?" (VIDEO)

Vicepreşedinte PDL, despre Vanghelie: "Tocmai tu te-ai găsit să vorbeşti de bronzaţi?" (VIDEO)

Vicepreşedinte PDL, despre Vanghelie: "Tocmai tu te-ai găsit să vorbeşti de bronzaţi?" (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie
18 Aug 2009   •   11:12

Coaliţia de guvernare a reuşit abia luni să pună la punct câteva măsuri, care să scoată ţara din criză. Şi asta după negocieri dificile, aşa cum ne-a obişnuit scena politică din România.

Şedinţa a durat destul de mult, dar subiectele abordate nu au fost cele la care ne-am fi aşteptat. Cotidianul Gândul dezvăluie modul în care s-au purtat discuţiile.

Şedinţa a început cu glumele lui Marian Vanghelie la adresa ministrului Videanu, despre care a spus că s-a întors din concediu bronzat şi cu mintea odihnită. Adriean Videanu nu a rămas fără apărare.

?Tocmai tu te-ai găsit să vorbeşti de oameni bronzaţi?! Las-o încolo! Poate să vorbească Viorel Hrebenciuc, dar tocmai tu...", a replicat vicepreşedintele PD-L, Florin Popescu.

Mai împăciuitor a fost Viorel Hrebenciuc, care cerea democrat liberalilor o înţelegere, în timp ce Mircea Geoană vorbea de măsurile anticriză.

?Ăştia candidează şi noi ne certăm?!", a sunat apelul făcut de Hrebenciuc.

Dar certurile nu au lipsit. Când ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a spus că e nemulţumit de directorul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Gavril Vlădeanu, şi că vrea să îl schimbe, premierul Emil Boc a replicat:

?Dacă îl dai afară, te dau şi eu pe tine".

Între timp, România pierde câte 18 milioane de euro pe zi.



Antena 3



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close