Antena 3 CNN Politică Vicepreşedinte PNL: „Dacian Cioloș nu este omul care să contruiască un partid”

Vicepreşedinte PNL: „Dacian Cioloș nu este omul care să contruiască un partid”

Vicepreşedinte PNL: „Dacian Cioloș nu este omul care să contruiască un partid”
Sursa foto: Foto: gov.ro
17 Mar 2017   •   13:30

Vicepreşedintele PNL şi preşedinte PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dacian Cioloş, ca om de dreapta, ar trebui să aibă o opţiune fermă în privinţa perspectivelor sale politice, menţionând că acesta nu este omul care să construiască un nou partid.

Liberalul a vorbit despre variantele apărute în spaţiul public privind viitorul politic al Dacian Cioloş: discuţiile cu PNL, cu USR sau crearea unui nou partid.

"Nu ştiu dacă Dacian Cioloş e decis să facă o opţiune spre liberali, înţeleg că are discuţii şi cu USR, ia în considerare să facă un partid nou, dar să construieşti un partid nou e extrem de greu şi nu cred că Dacian Cioloş e omul care să construiască un partid, mă refer nu la modalitatea politică, cât la partea de organizare care e un travaliu enorm. Opţiunea pentru un nou partid nu mi se pare o perspectivă nici măcar pe termen mediu realizabilă. Între PNL şi USR probabil nu ar trebui să ezite, totuşi PNL e marele partid al dreptei şi rămâne marele partid al dreptei. Un om de dreapta cum e Dacian Cioloş ar trebui sa aibă o opţiune fermă, de aicea până la speculaţii că va fi preşedinte, că vine, e cale lungă', a spus Dobre.

El a mai spus despre Cioloş că a fost ezitant atunci când a fost vorba de opţiunile sale politice.

"E un om de dreapta ca opinii politice, deci din acest punct de vedere e un om pe care îl apreciez, dar legat de perspectivele politice cred că aicea domnul Cioloş a fost foarte ezitant. Atunci când faci o opţiune politică, trebuie să o faci deschis şi nimeni nu poate condiţiona accesul pe anumite funcţii", a spus Dobre.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş partid
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close