Antena 3 CNN Politică Vicepreşedintele filialei Hunedoara, suspectat de crimă, ar putea fi exclus din PDL

Vicepreşedintele filialei Hunedoara, suspectat de crimă, ar putea fi exclus din PDL

Vicepreşedintele filialei Hunedoara, suspectat de crimă, ar putea fi exclus din PDL
02 Feb 2010   •   12:01

Vicepreşedintele PDL Hunedoara Marian Mihalache, principalul suspect în cazul unei crime comise în Irlanda, ar putea fi exclus din partid dacă instanţa îl va găsi vinova, a declarat luni liderul acestei filiale, Tiberiu Iacob Ridzi. Principalul suspect, în cazul româncei ucise, joia trecută, la Dublin, este Marian Mihalache, vicepreşedinte al Organizaţiei PDL Hunedoara şi director adjunct al filialei locale APIA. Presa irlandeză susţine că bărbatul şi-a omorât fosta prietenă, iar apoi a încercat să se sinucidă.
"În acest moment, aşteptăm ca Poliţia irlandeză să finalizeze cercetarea, iar în momentul în care va exista un rezultat oficial vom aplica regulamentul", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, citat de Mediafax.
Potrivit preşedintelui PDL Hunedoara, în baza regulamentului de funcţionare a PDL, vicepreşedintele Marian Mihalache ar putea fi exclus din partid, sancţiunea aplicându-se în cazul membrilor condamnaţi de către instanţele judecătoreşti.
Marian Mihalache este vicepreşedinte al PDL Hunedoara încă din anul 2004, în ultima perioadă activitatea sa politică fiind calificată de proprii săi colegi ca fiind una "ştearsă".
Presa din Irlanda scrie că Marian Mihalache este bărbatul găsit alături de Loredana Pricăjan într-un apartament închiriat la Institutul Irlandez de Management din Dublin. Femeia avea gâtul tăiat şi era acoperită cu un cearşaf. Lângă ea, bărbatul avea trei plăgi înjunghiate în zona toracică. A fost transportat la spital şi operat, iar acum este în stare stabilă. Poliţia crede că acesta a încercat să se sinucidă după ce a ucis-o pe femeia cu care a trăit 15 ani.
În acest caz ar fi fost vorba despre o dispută de cuplu. Pricăjan ar fi rupt relaţia cu acest bărbat şi aceasta ar fi putut provoca atacul, potrivit poliţiei irlandeze. Femeia de 35 de ani lucra ca asistentă în Dublin. Câştiga bine şi nu plănuia să se întoarcă prea curând acasă. Bărbatul o vizita cât putea de frecvent.
Oficial, Marian Mihalache este în concediu medical din data de 25 ianuarie. Anul trecut, Jurnalul Naţional scria că Marian Mihalache a dat în judecată firma unde lucra, solicitând 180 de salarii plus sporurile aferente, în baza unui act adiţional pe care îl semnase el însuşi de două ori, atât în calitate de angajat, cât şi de angajator. În ciuda acestor dezvăluiri, Mihalache nu a fost sancţionat de PDL Hunedoara, organizaţie condusă de Tiberiu Iacob - Ridzi. Mai mult, el a fost cooptat în staff-ul judeţean de campanie pentru alegerile prezidenţiale. În noiembrie, bărbatul a fost numit director coordonator adjunct al APIA Hunedoara.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima suspect excludere partid
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close