Victor Ciorbea este noul preşedinte al PNŢCD

de Antena3.ro    |    18 Iun 2011   •   17:49
Victor Ciorbea este noul preşedinte al PNŢCD Foto: Intact Images
Victor Ciorbea a fost ales preşedinte al PNŢCD la congresul extraordinar de la Palatul Parlamentului. Moţiunea cu care Victor Ciorbea a candidat la şefia PNŢCD a fost adoptată cu 529 de voturi "pentru" şi patru împotrivă, alte 34 de buletine de vot fiind anulate, informează Mediafax. Echipa de conducere propusă de Ciorbea a fost şi ea votată.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte a candidat Andrei Dimitru, pentru cea de secretar general Mihai Grigoriu, iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi au candidat 36 de membri PNŢCD, printre care şi Radu Sârbu.

Victor Ciorbea, unicul candidat la funcţia de preşedinte al PNŢCD la acest congres extraordinar, a prezentat moţiunea intitulată "Calea Dreaptă - Naţional-Ţărănismul Creştin Democrat, Civic şi Monarhic, întemeiat pe Moralitate, Dreptate socială şi Justiţie".

Potrivit moţiunii, în anul 2011 PNŢCD ia iniţiativa formării unei largi coaliţii politice "Calea Dreaptă", care îşi propune, printre altele, revenirea la monarhia constituţională.

"Partidul nostru va iniţia o campanie de strângere de semnături pentru un referendum pentru revenirea la monarhia constituţională, împreună cu asociaţiile monarhiste", a declarat Victor Ciorbea, într-o conferinţă de presă.

 

 

 

Parteneri
x close