Antena 3 CNN Politică Victor Ciorbea: Ţinta PNŢCD este revenirea în Parlamentul României

Victor Ciorbea: Ţinta PNŢCD este revenirea în Parlamentul României

Victor Ciorbea: Ţinta PNŢCD este revenirea în Parlamentul României
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Oct 2011   •   17:11
Ţinta Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat este revenirea în Parlamentul României, conform fostului premier al României, Victor Ciorbea, citat de Agerpres. Acesta a apreciat că România are nevoie acum, „mai mult ca orcând” de ţărănişti în Parlament.

"Nu mai putem rămâne în afara Parlamentului”, le-a spus Victor Ciorbea ţărăniştilor prezenţi la Alba Iulia, la lansarea candidatului PNŢCD pentru Primăria Municipiului Alba Iulia.

"După 11 ani de viaţă extraparlamentară, 12 la anul, este momentul ca PNŢCD să revină în Parlament”, a spus liderul ţărănist. Ciorbea a adăugat că acest lucru reprezintă o necesitate şi a scenei politice româneşti şi mai ales a societăţii româneşti.

PNŢCD va semna, împreună cu Asociaţia 21 Decembrie, un protocol de constituire a alianţei politico-civice „Calea Dreaptă”.

"Ceea ce ne dorim, în modul cel mai clar şi mai categoric, este să mergem până la capăt cu această Cale Dreaptă ca o alternativă între cele două mari mişcări care se preconizează, una existentă – USL, iar alta în curs de construcţie”, a adăugat Ciorbea.

"Trebuie să fim realişti în acelaşi timp. Dacă vom avea la îndemână trei luni sau poate şase luni să vedem ce putem face cu această construcţie şi să mergem cu ea până la capăt, ar fi varianta optimă, varianta cea mai de dorit şi cea mai de aprobat de oricare dintre noi. Dacă vom constata însă că, din păcate, prin blocadă economică, financiară şi de orice altă natură, ni se împiedică accesul pentru a patra oară consecutiv în Parlament, va trebui să găsim o soluţie”, a conchis Ciorbea.
 

×
Subiecte în articol: PNTCD Victor Ciorbea parlament USL
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close