Antena 3 CNN Politică Victor Drăguşin, primarul din Alexandria: "În plină criză energetică, PNL-iştii din Teleorman pun pe primul loc umplerea buzunarelor"

Victor Drăguşin, primarul din Alexandria: "În plină criză energetică, PNL-iştii din Teleorman pun pe primul loc umplerea buzunarelor"

Victor Drăguşin, primarul din Alexandria, îi acuză pe liberalii din Teleorman că "în plină criză energetică pun pe primul lor umplerea buzunarelor proprii".

Victor Drăguşin, primarul din Alexandria: "În plină criză energetică, PNL-iştii din Teleorman pun pe primul loc umplerea buzunarelor"
Sursa foto: Facebook | Victor Dragusin
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2022   •   16:07

"În plină criză energetică națională, generată tot de incompetența lor, în Teleorman, PNL-iștii pun pe primul loc umplerea buzunarelor proprii în detrimentul a zeci de mii de oameni.

Pseudo-coaliția dintre PSD și PNL a ajuns la nivel local în punctul absurd în care liderii județeni ai PNL se zbat cu disperare să apuce cât mai mulți bani, nu pentru dezvoltarea județului, nu pentru continuarea și finalizarea investițiilor promovate de primarii PSD, nici măcar pentru noi proiecte, că la acest capitol interesul lor este ZERO, luptându-se pentru alocarea fără fundament și discreționară, din pix, a celor 32.000.000 lei, reprezentând 6% din veniturile județului. Se sfâșie între ei, se luptă cu primarii care cer, pe bună dreptate, bani pentru comunitățile lor, se luptă cu președintele CJ, își dau în cap pe la colțuri, se amenință, își dau demisia și apoi aruncă în presa locală unsă bine cu bani, cei care îi și ajută prin elogii și osanale să-și promoveze închipuitele realizări, că, evident, tot PSD-ul e de vină!

Nu trebuie să căutăm prea mult, nu trebuie să facem eforturi deosebite, deja se știe și a devenit o tristă tradiție – PNL-iștii îi urăsc pe oamenii care nu i-au votat, pe primarii care nu se sperie de ei, pe cei care nu le dau contracte, în așa fel încât cercul banilor să se închidă. Ei repartizează banii prin majoritatea din CJ, primarii primesc, comandă repejor studii și strategii la cam aceleași firme și ”specialiști în hârtii”... banii circulă... investițiile nu prea mai apar... dar intervin salvator oficinele cu pretenții de ziare locale, care aruncă vina tot pe PSD. Și, ca să nu existe suspiciuni, toate aceste lucruri nu sunt spuse de mine, sunt documentate de foștii parteneri de guvernare ai PNL-iștilor și publicate de fostul subprefect USR, Sergiu Iordan (vezi postarea aici)

Vă rog să lecturați cu atenție, o să vedeți și înțelegeți singuri de ce și pentru cine se luptă PNL. Pentru bani care să ajungă tot la ei. Nu pentru oameni, investiții, școli, servicii publice mai bune, siguranța oamenilor și alte nevoi ale comunităților locale. Pentru interesele proprii și ale găștii girate de actualii șefi liberali ai județului.

Am lucrat și colaborat în cariera mea politică și administrativă cu mulți membri PNL în calitate de consilieri locali, județeni, șefi de instituții, dar niciodată nu am fost pus în situația din ultimele zile în care dialogul, rațiunea, dezvoltarea comunității, binele oamenilor să nu fie pe agenda celor ce vremelnic și conjunctural ocupă funcțiile de consilieri județeni.

Concret, acești concetățeni au apreciat că Alexandria are mai puțini locuitori, spații verzi, drumuri, grădinițe, scoli și licee, locuri de joacă ori spații verzi decât Răsmirești. Ce au analizat ei, cum au reușit să aloce mai mulți bani la Răsmirești și multor altor comune PNL-iste decât la Alexandria? Pe ce și-au fundamentat repartizarea? Sunt întrebări fără răspuns astăzi și exact așa vor și rămâne, pentru că așa cum au făcut mereu în ultimul timp ei nu se încurcă în vorbe, nu dau explicații, execută doar ce li se cere, iar lor, domnilor consilieri județeni ai PNL Alexandria, li s-a cerut să ignore povara facturilor la iluminatul public, finanțarea lucrărilor de reparații, investiții și dotarea unităților de învățământ, derularea proiectelor în execuție, siguranța cetățenilor, parcurile, curățenia pe străzi, locurile de joacă, reasfaltarea străzilor. Ce să facem domnilor consilieri PNL, noaptea pe străzi să aprindem un bec da și unul nu? Să lăsăm școlile fără videoproiectoare, calculatoare, table sau imprimante? Să nu mai cumpărăm materiale pentru dezinfecție? Să blocăm șantierele? Să nu mai măturam trotuarele? Să nu mai asfaltăm străzile? Să nu mai plantăm arbori și flori? Să nu mai înlocuim elementele învechite din locurile de joacă?

Și daca tot vorbim despre asumare și implicare în dezvoltarea comunității, ei sunt consilierii județeni ai PNL Alexandria, care apreciază că aproape 50.000 de oameni nu contează și nu trebuie să beneficieze de o funcționare normală și dezvoltare a serviciilor publice oferite dumneavoastră: Fedeleș Raluca, Titirișcă Florin, Florescu Adrian, Comănescu Lefterie, Vrăjitoarea Emilian și Filip Constantin. La polul opus, nu pot să nu remarc, lupta benefică a consilierilor PNL Turnu Măgurele pentru dezvoltarea comunității lor, așa cum de altfel ar fi normal să se întâmple dacă și cei din Alexandria și-ar iubi orașul și ar dori dezvoltarea și binele pe care îl clamează ori de câte ori li se oferă ocazia", a scris Victor Drăguşin într-o postare pe Facebook.

În plină criză energetică națională, generată tot de incompetența lor, în Teleorman, PNL-iștii pun pe primul loc...

Publicată de VictorDragusin pe Marţi, 18 ianuarie 2022

×
Subiecte în articol: victor dragusin alexandria Teleorman PNL
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close