Antena 3 CNN Politică Victor Negrescu: Avem nevoie de un guvern serios, care să gestioneze efectele crizei

Victor Negrescu: Avem nevoie de un guvern serios, care să gestioneze efectele crizei

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu spune că guvernanţii sunt mai preocupaţi de alegeri decât de gestionarea pandemiei de COVID-19 şi susţine că avem nevoie de un guvern serios care să se concentreze pe gestionarea efectelor acestei crize.

Victor Negrescu: Avem nevoie de un guvern serios, care să gestioneze efectele crizei
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    21 Aug 2020   •   15:30

"Doresc să le mulțumesc românilor pentru eforturile lor și celor din linia întâi, care prin implicarea lor, fac ca numărul de îmbolnăviri de COVID-19 să nu crească și mai mult. Lor trebuie să le mulțumim. 

Actualii guvernanți, în schimb, sunt mai preocupați de alegeri decât de gestionarea pandemiei. Niciun pic de responsabilitate și decență. 

Negrescu: Avem nevoie de un guvern serios, care să gestioneze efectele crizei

România nu pierde nimic dacă pleacă acest guvern. Poate doar câștiga. Avem nevoie de un guvern serios, cu oameni care nu sunt implicați în această campanie și care se concentrează pe gestiunea efectelor crizei.

În ultimele săptămâni, liberalii sunt mai preocupați de alegeri, decât de gestionarea pandemiei. Ministrul Dezvoltării și Administrației nu se preocupă de sprijinirea comunităților locale, fiind în campanie la funcția de primar, ministrul Mediului a uitat de distrugerea pădurilor, candidează la Consiliul Județean, ministrul Muncii este mai des la lansări decât la minister să se preocupe de șomeri, alocații sau pensii, ministrul Sănătății depune candidaturi la Vaslui uitând de problemele generate la DSP-uri, premierul României face campanie toată ziua pe la televizor, și lista continuă", a scris europarlamentarul PSD Victor Negrescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: victor negrescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close