Antena 3 Politică Europarlamentarul PSD Victor Negrescu: Haos general în guvern!

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu: Haos general în guvern!

de Georgiana Adam    |    10 Ian 2021   •   15:56
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu: Haos general în guvern!
Sursa foto: Hepta

Pe măsură ce președintele Iohannis se va apropia de finalul mandatului tensiunile din coaliție ne vor costa pe noi toți, transmite Victor Negrescu.

”1. În urmă cu câteva săptămâni liderii de dreapta spuneau că totul era pregătit și că rețeaua de vaccinare este funcțională. Acum Ministrul Sănătății se ceartă la televizor cu primarii PNL pe o hotărâre de guvern dată pentru construirea rețelei, fără consultare publică și alocări bugetare deși are un impact asupra autorităților locale.

2. Ministrul actual al Fondurilor Europene acuză fostul ministru și pe liberali că au lansat apeluri de proiecte într-o manieră populistă fără consultarea Comisiei Europene. De asemenea, Ministrul Finanțelor liberal admite că Planul Național de Redresare și Reziliență făcut de guvernul PNL-Orban trebuie refăcut.

3. Ministrul Educației arată dezastrul lăsat în urmă de fostul ministru liberal, Monica Anisie. Mai exact au fost cumpărate tablete și nu au fost distribuite, nu a fost ținută o evidență strictă a necesarului iar proiectele antamate sunt în mare majoritate blocate.

4. Miniștrii sunt chemați pe partide la consultări la Cotroceni deși Constituția vorbește clar de răspunderea în solidar al întregului Guvern. Această nouă practică arată un executiv divizat și apariția unui nou CDR. Pe măsură ce președintele Iohannis se va apropia de finalul mandatului tensiunile din coaliție ne vor costa pe noi toți."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close