Antena 3 CNN Politică Victor Negrescu (PSD): "Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîțu fuge de presă și de demisie"

Victor Negrescu (PSD): "Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîțu fuge de presă și de demisie"

Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență în valoare de 24,9 miliarde de euro, în timp USR și PNL se ceartă, Florin Cîțu fuge de presă și de demisie, acuză europarlamentarul PSD, Victor Negrescu care subliniază că tot acest timp înseamnă bani pierduți pentru români.

Victor Negrescu (PSD): "Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîțu fuge de presă și de demisie"
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2021   •   16:29

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, trage un semnal de alarmă şi reamintește că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, spunea că mai e mult de lucru la planul României care încă nu îndeplinește cerințele europene. El acuză coaliţia de guvernare şi pe premierul Florin Cîţu că fuge de presă şi de demisie în loc să rezolve acest plan așteptat de o ţară întreagă.

„Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență în valoare de 24,9 miliarde de euro, aproape cât valoarea totală a planului României. Între timp USR și PNL se ceartă toată ziua, Florin Cîțu fuge de presă și de demisie, iar țara tot așteaptă planul care nu mai vine”, declară Victor Negrescu.

PNRR nu îndeplinește toate condițiile europene

„Tot acest timp înseamnă bani pierduți pentru români, o economie în care prețurile cresc și o oportunitate ratată pentru dezvoltarea României”, conchide Victor Negrescu, europarlamentar PSD.

×
Subiecte în articol: victor negrescu Florin Cîțu PNRR
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close