Antena 3 CNN Politică Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"

Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"

Actualii guvernanţi nu înţeleg nimic, iar schimbarea ministrului de Finanţe riscă să ducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR, atrage atenţia europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Iul 2021   •   11:35

De asemenea, Cipru și Croația sunt ultimele state care au PNRR aprobat de Comisia Europeană, dar la noi guvernanții sunt "prea obosiți", mai spune Negrescu.

"Cipru și Croația sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeană demonstrând faptul că și pe parcursul verii, dacă muncești, poți avea planul evaluat și acceptat. Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți. 

Victor Negrescu: "Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți"

Aprobarea celor două planuri demontează minciuna lansată de PNL-USR, conform căreia planul Ciprului și cel al Croației, la fel ca și al României, vor fi aprobate în septembrie. Asta dovedește că actualii guvernanți nu înțeleg nimic.

Adevărul este că #România a cerut prelungirea perioadei de analiză pentru PNRR deoarece actualul guvern nu a fost capabil să furnizeze răspunsuri adecvate la criticile Comisiei Europene.

Negrescu: Schimbarea lui Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR

Mai grav este că Ministerul Finanțelor era o instituție-cheie pentru finalizarea #PNRR și realizarea procedurilor financiare legate de plan. 

Schimbarea ministrului riscă să conducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR", a scris europarlamentarul PSD Victor Negrescu, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: victor negrescu PNRR
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close