Antena 3 Politică Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"

Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"

de Georgiana Adam    |    09 Iul 2021   •   11:35
Negrescu: "Schimbarea ministrului Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR"
Sursa foto: Hepta

Actualii guvernanţi nu înţeleg nimic, iar schimbarea ministrului de Finanţe riscă să ducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR, atrage atenţia europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

De asemenea, Cipru și Croația sunt ultimele state care au PNRR aprobat de Comisia Europeană, dar la noi guvernanții sunt "prea obosiți", mai spune Negrescu.

"Cipru și Croația sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeană demonstrând faptul că și pe parcursul verii, dacă muncești, poți avea planul evaluat și acceptat. Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți. 

Victor Negrescu: "Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți"

Aprobarea celor două planuri demontează minciuna lansată de PNL-USR, conform căreia planul Ciprului și cel al Croației, la fel ca și al României, vor fi aprobate în septembrie. Asta dovedește că actualii guvernanți nu înțeleg nimic.

Adevărul este că #România a cerut prelungirea perioadei de analiză pentru PNRR deoarece actualul guvern nu a fost capabil să furnizeze răspunsuri adecvate la criticile Comisiei Europene.

Negrescu: Schimbarea lui Nazare riscă să ducă la noi întârzieri în implementarea PNRR

Mai grav este că Ministerul Finanțelor era o instituție-cheie pentru finalizarea #PNRR și realizarea procedurilor financiare legate de plan. 

Schimbarea ministrului riscă să conducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR", a scris europarlamentarul PSD Victor Negrescu, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close