Victor Ponta a anunțat ce va face, după excluderea din PSD

28 Iun 2017   •   19:58
Victor Ponta a anunțat ce va face, după excluderea din PSD

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că nu va contesta decizia de excludere din PSD, el punctând că partidul "a luat-o într-o direcţie greşită" şi că "se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură cu social-democraţia".

Deputatul de Gorj a menţionat că, oficial, nu a primit nicio hârtie de excludere a sa din PSD.

"Nu voi contesta decizia (de excludere - n.r.). Cât timp domnul Dragnea este preşedintele PSD, mi-e greu să spun că pot să fac ceva bun. Am vrut să fac ceva bun şi nu s-a putut. Categoric n-o să mă vedeţi activând în vreun alt partid politic care există deja, doar nu o să mă vedeţi la PNL sau la cine ştie ce alt partid. Dacă voi face politică în continuare - şi cred că voi face, deocamdată voi fi deputat independent - şi dacă va fi un proiect nou, sunt convins că am învăţat din anii petrecuţi în PSD şi o să am grijă să despart oamenii buni de oamenii care nu merită. Un proiect nou în afara PSD. (...) N-o să mă vedeţi vorbind de rău vreodată vreun coleg din PSD. Eu cred şi am spus-o şi foarte mulţi alţii o spun, dar nu au curaj să o spună public, că PSD a luat-o într-o direcţie greşită şi că se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură nici cu social-democraţia şi că, rând pe rând, am fost folosiţi toţi", a spus Victor Ponta.

Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcţie a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close