Antena 3 CNN Politică Victor Ponta a contestat verdictul de plagiat

Victor Ponta a contestat verdictul de plagiat

Victor Ponta a contestat verdictul de plagiat
18 Iul 2016   •   14:47

Victor Ponta a contestat decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor Diplomelor si Certificatelor Universitare referitoare la teza sa de doctorat. Dupa ce CNATDCU a stabilit ca teza de doctorat a fostului premier e plagiata, Ponta a avut la dispozitie zece zile sa conteste decizia, scrie ziare.com.

Contestatia a fost depusa vineri, in ultima zi in care Victor Ponta mai putea face acest lucru.

Urmeaza ca o comisie sa preia contestatia, sa o analizeze si in cel mult 10 zile sa decida daca o aproba sau nu. Daca verdictul va fi mentinut, va fi sesizat ministrul Educatiei, cu solicitarea de a emite un ordin de retragere a titlului de doctor.

"Victor Ponta a depus o contestatie care a fost inregistrata la UEFISCDI, asa cum prevede legea, pe 15 iulie. Aceasta va fi analizata de o comisie speciala. Contestatia este argumentata cu motivul pentru care domnul Ponta nu recunoaste decizia CNATDCU: in principal, rezumatul este pe temei de nerespectare a unor proceduri. E o chestie tehnica elaborata din punct de vedere juridic, e greu de condensat", a declarat ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, pentru Stirile Pro TV.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta plagiat doctorat
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close