Antena 3 CNN Politică Victor Ponta a fost desemnat oficial candidat la prezidenţiale. "Mă voi lupta ca românii să fie uniţi"

Victor Ponta a fost desemnat oficial candidat la prezidenţiale. "Mă voi lupta ca românii să fie uniţi"

Victor Ponta a fost desemnat oficial candidat la prezidenţiale. "Mă voi lupta ca românii să fie uniţi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    12 Sep 2014   •   18:37

Congresul extraordinar al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidenţiale.
.
În cadrul acestui scrutin intern, au fost consulaţi 414.917 membri de partid, care s-au exprimat prin vot. Astfel, din 414.917 membri consultaţi, 414.667 au votat "pentru", 68 au votat "împotrivă", iar 182 s-au abţinut. Congresului extraordinar a avut loc la Alba Iulia.

"Am stat în cămaşă de prim-ministru, acum mi-am pus haina de preşedinte. Nu există doar un proiect al meu, este proiectul nostru, pentru întreaga ţară. Mă onorează foarte mult încrederea dumneavoastră. Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că sunt pesedist, nu-mi doresc nimic mai mult decât ca şi dumneavoastră să fiţi mândri de mine" a spus Victor Ponta.

Candidatul PSD la prezidenţiale a vorbit şi despre programul său, despre "pilonii" acestuia.

"Cred foarte tare în două lucruri. Că România are nevoie de o schimbare a tot ceea ce a fost rău. Şi vreau ca marea unire să o facem împreună după zece ani de dezbinare. Acesta este principalul scop al candidatului Victor Viorel Ponta" a mai spus actualul preşedinte al PSD.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close