Antena 3 CNN Politică Victor Ponta a răbufnit, după anunțul lui Orban privind pensiile: ”Iată că se dovedește foarte repede că am procedat corect”

Victor Ponta a răbufnit, după anunțul lui Orban privind pensiile: ”Iată că se dovedește foarte repede că am procedat corect”

Victor Ponta a răbufnit, după anunțul lui Orban privind pensiile: ”Iată că se dovedește foarte repede că am procedat corect”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
15 Noi 2019   •   10:18

Victor Ponta a răbufnit, pe Facebook, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că pensiile militarilor sunt în pericolul de a nu mai fi indexate, așa cum a promis guvernul condus de Viorica Dăncilă!

Orban a anunțat că indexarea cu 4,6% de la începutul anului depinde de anumite analize, lăsând să se înțeleagă că nu va fi acordată.

”Toti parlamentarii ProRomania am sustinut public la motiunea de cenzura ca NU vom vota un Guvern care nu respecta prevederile Legii 223/2015 privind Pensiile Militare ! Si ca vom sustine doar acel Guvern care indreapta uriasa nedreptate facuta militarilor de Guvernarea PSD Dragnea ( la propunerea Ministrului Muncii Olguta Vasilescu)!

Cei mai multi ne-am tinut de cuvant si NU am votat Guvernul PNL “Orban” ( cei cativa care au uitat ce au promis si au votat alaturi de PNL nu mai sunt la ProRomania) / iata ca se dovedeste foarte repede ca am procedat corect!

Credem ca drepturile militarilor romani trebuie respectate - asa cum au fost prevazute in Legea 223/2015 / iar ProRomania se va lupta pentru acest principiu”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close