Antena 3 CNN Politică Victor Ponta a răbufnit: Tudose a capitulat! După “tinerii” lui Băsescu, a venit și rândul “tinerilor” lui Dragnea - Stănescu și Stroe!

Victor Ponta a răbufnit: Tudose a capitulat! După “tinerii” lui Băsescu, a venit și rândul “tinerilor” lui Dragnea - Stănescu și Stroe!

Victor Ponta a răbufnit: Tudose a capitulat! După “tinerii” lui Băsescu, a venit și rândul “tinerilor” lui Dragnea - Stănescu și Stroe!
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
13 Oct 2017   •   15:28

Victor Ponta a postat, pe Facebook, o reacție dură la adresa premierului Mihai Tudose, despre care scrie că ”a câștigat repriza întâi”, însă „a capitulat necondiționat în repriza a doua”, făcând astfel referire la noile propuneri ale PSD pentru cele trei ministere rămase fără conducere.

”Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua! Pacat. Deci au pierdut toti pana la urma / inclusiv Guvernul / inclusiv Romania!

1. Dupa “tinerii” lui Basescu a venit si randul “tinerilor” lui Dragnea! Cu Stanescu si Stroe e clar ca se poate mai rau decat cu Shaideh si Cuc! Il vedeti pe “europeanul” Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe “tanarul si elegantul” Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti - zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?

2. Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din Ianuarie 2017 - il punem acum ca sa avem pe cine sa dam vina pentru anul acesta pierdut?

3. Am spus si eu ca pretextul schimbarii unor ministrii pentru dosarul facut de DNA a fost “neinspirat”! Stiam ca ALDE nu o sa cedeze - si acum iata ce a iesit!?!?

Un circ din care a pierdut absolut toata lumea - dar au castigat “tinerii europeni profesionisti” Stanescu si Stroe!!?????”, a scris Victor Ponta, pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mihai tudose
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close