Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Acţiunile justiţiei nu îmi afectează campania. Dimpotrivă

Victor Ponta: Acţiunile justiţiei nu îmi afectează campania. Dimpotrivă

Victor Ponta: Acţiunile justiţiei nu îmi afectează campania. Dimpotrivă
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Oct 2014   •   14:36
Premierul Victor Ponta a preferat să se delimiteze de situaţia audierilor DNA pentru mai mulţi social-democraţi cu greutate, printre care se află şi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova. "Nu cunosc aceste lucruri şi nu comentez nimic care ţine de dosare penale."
 
Întrebat de ce a ţinut o şedinţă în biroul şefului Senatului, Ponta a explicat că a avut discuţii cu Călin Popescu Tăriceanu şi Kelemen Hunor pentru planificarea campaniei prezidenţiale.

Citeşte şi: Dan Şova a fost audiat în cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc
 
"Motivaţia este simplă. Am discutat cu liderii coaliţiei despre ce vom face a doua zi dupa primul tur al alegerilor. Am stabilit să ne întâlnim pe data de 3, să decidenm pe cine susţinem pentru funcţia de preşedinte şi pe cine vom desemna premier."
 
Cât despre interceptările făcute de DNA, Ponta a explicat că nu este mirat şi că el ştie că este interceptat din 2010, de când a devenit preşedintele PSD. 

Citeşte şi: DNA cere din nou arestarea lui Viorel Hrebenciuc
 
Liderul social-democrat a adăugat că acţiunile justiţiei nu îi afectează campania prezidenţială.
 
"Nu, dimpotrivă. În acest moment mai sunt 2 entităţi: eu care spun ce fac şi ce vreau să fac ca preşedinte şi DNA-ul. Astea sunt ştirile, ce fac eu şi ce vreau să fac şi ce face DNA-ul. Cred că este un avantaj pentru mine."
 
Totuşi, Ponta a lansat un mesaj pentru preşedintele Traian Băsescu.
 
"Sper sincer ca preşedintele actual nu va mai pune în pericol nici justiţia, nici activitatea serviciilor. Îi felicit pe toţi cei din aceste domenii care nu au acceptat să fie folosiţi în campanie electorală."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close