Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, acuzații la adresa USR: Au încercat un mic șantaj. Le-am dat o mică lecție

Victor Ponta, acuzații la adresa USR: Au încercat un mic șantaj. Le-am dat o mică lecție

Victor Ponta, acuzații la adresa USR: Au încercat un mic șantaj. Le-am dat o mică lecție
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/ Facebook
21 Oct 2019   •   15:54

Victor Ponta vnie cu acuzații și susține că USR încearcă un șantaj la adresa PNL prin forțarea celor două legi, iar Pro România, UDMR și minoritățile au dorit să le arate că n-au majoritate fără voturile lor.

”Sa explicam / nu exista nicio Alianta PSD - PRO - UDMR - Minoritati ( toti cei care s-au abtinut azi la vot) / este doar o lectie pentru USR care, din aroganta sau din ignoranta , nu inteleg sa isi respecte electoratul si regulile democratice!

ProRomania sustine si va vota pentru

1. abrogarea recursului compensatoriu in cazul infractiunilor de violenta /

2. vom vota pentru revenirea la sistemul de alegerea a primarilor din doua tururi ( aplicabila insa, cel mai probabil, din 2024 )

3. pentru legea care interzice ocuparea functiilor publice de catre cei condamnati penal de un judecator ( nu “penalii” - ca acum “penal” este Dan Barna , iar eu care sunt achitat de judecatori astept de cativa ani scuzele celor care ma faceau “penal”)!

Vom vota aceste proiecte pentru ca asa consideram ca asteapta electoratul nostru - nu insa ca asa ne cer sau ne ameninta Barna si USR !

Azi Dan Barna si USR au venit cu aceste proiecte ca un santaj la adresa PNL in razboiul lor absurd de ocupare ( prin manipulare) a electoratului de dreapta / si PRO Romania , UDMR si Grupul Minoritatilor le-au dat o mica lectie : “nu aveti majoritate, nu folositi voturile noastre ca sa va bateti cu PNL, nu santajati PNL prin jocuri la Camera Deputatilor 

Am facut un pas bun pentru Romania dand jos Guvernul Dancila - Arsene - Baroni PSD ( controlat de analfabeti si interlopi) / acum insa ProRomania NU va participa la jocurile de santaj intre PNL si USR arbitrate de Basescu Petrov - si nici NU vom vota niciodata ceva de frica sau sub presiune ( am rezistat la presiunea si amenintarile lui Dragnea si Dancila , PNL si USR incearca acum sa se comporte la fel dar sunt doar caraghiosi)!

Noi suntem Pro Romania si tinem doar cu Romania!”, a scris liderul Pro România pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta atac USR santaj
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close