Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Am stabilit cinci candidaţi din şase la sectoarele Capitalei

Victor Ponta: Am stabilit cinci candidaţi din şase la sectoarele Capitalei

Victor Ponta: Am stabilit cinci candidaţi din şase la sectoarele Capitalei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    06 Apr 2012   •   16:23

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat vineri că au fost desemnaţi cinci dintre cei şase candidaţi pentru primăriile de sectoare, aceştia urmând să fie anunţaţi în perioada următoare, scrie Agerpres.

"Am stabilit candidaţii la cinci sectoare urmând să-i anunţăm în perioada următoare. La sectorul 2 este un USL-ist. (...) Neînţelegându-ne la sectorul 6, candidatul de la 2 îl anunţăm la pachet", a precizat preşedintele PSD, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional.

El a reamintit că pentru primăriile sectoarelor 1, 3, 4 şi 5 sunt desemnaţi pentru a candida Andrei Chiliman, Robert Negoiţă, Cristian Popescu-Piedone şi Marian Vanghelie.

Tot vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, a mai spus că sâmbătă, în cadrul Congresului USL, vor fi adoptate trei rezoluţii, acestea fiind adoptate anterior, în cursul dimineţii de 7 aprilie, de fiecare partid component al Uniunii.

Conform lui Victor Ponta, prima rezoluţie va prevede în mod categoric că social-democraţii nu vor colabora cu Traian Băsescu şi cu PDL.

Celelalte două documente se vor referi la faptul că PSD, PNL şi PC vor candida împreună la alegerile locale şi parlamentare, precum şi la faptul că vor fi desemnaţi pentru funcţiile de preşedinte şi premier liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close