Antena 3 CNN Politică Victor Ponta aruncă bomba: Voturile pentru “Marioneta” Dăncilă au un singur scop. Să asigure victoria lui Klaus Iohannis în turul doi

Victor Ponta aruncă bomba: Voturile pentru “Marioneta” Dăncilă au un singur scop. Să asigure victoria lui Klaus Iohannis în turul doi

Victor Ponta aruncă bomba: Voturile pentru “Marioneta” Dăncilă au un singur scop. Să asigure victoria lui Klaus Iohannis în turul doi
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/ Facebook
26 Oct 2019   •   17:01

Victor Ponta, susține că întreaga campanie prezidențială este un blat între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Liderul Pro România consideră că toate jocurile sunt făcute pentru ca Iohannis să câștige triumfal al doilea mandat.

”Acum este clar pentru orice om : toata campania, banii, aranjamentele si voturile pentru “Marioneta” Viorica Dancila au un singur scop - sa asigure victoria triumfala si fara nicio bataie de cap in turul al doilea pentru Klaus Iohannis! Viorica este singurul om de pe Planeta care nu isi da seama de acest adevar simplu!

Mai bine sa fim onesti - nu trebuie manipulati oamenii din nou - Cine voteaza in primul tur cu Viorica Dancila mai bine voteaza direct cu Klaus Iohannis, ca e acelasi lucru!

Daca totusi vreti un tur al doilea corect, cu dezbateri si proiecte ( pe care este imposibil sa le vezi pana pe 10 Noiembrie) - atunci votati Mircea Diaconu ; sau alt candidat decat “Marioneta” Viorica! Simplu !

Eu din acest motiv votez Mircea Diaconu - va rog pe toti sa ganditi si sa faceti ceea ce credeti ca e corect pentru dvs si pentru noi toti!”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close