Victor Ponta, atac violent la adresa Monicăi Macovei: ”Mereu bine plătită, lipsită de orice rușine sau remușcare”

de A.M.P    |    05 Oct 2016   •   18:50
Victor Ponta, atac violent la adresa Monicăi Macovei: ”Mereu bine plătită, lipsită de orice rușine sau remușcare” Foto: Intact Images

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa Monicăi Macovei, publicând pe pagina de Facebook un mesaj în care scrie că fostul ministru al Justiției reprezintă ”un prototip pentru cozile de topor ale Romaniei - mereu bine platita si sprijinita, lipsita de orice rusine sau remuscare, denigrator profesionist al Romaniei”.

”Cel mai mare rau pentru orice tara il reprezinta tradatorii (sau "cozile de topor" cum se spune popular). Acei cetateni ai sai care au fost pregatiti, sprijiniti, platiti ca sa faca rau din interior, sa distruga, sa spuna si sa faca ceea ce adversarii din afara nu vor sa isi murdareasca mainile facand ei direct!

Monica Macovei este un prototip pentru "cozile de topor" ale Romaniei - mereu bine platita si sprijinita, lipsita de orice rusine sau remuscare, denigrator profesionist al Romaniei, "implantata" in organizatii neguvernamentale care luptau impotriva Romaniei, apoi devenita ministru si europarlamentar (chiar ma uit cum ii numeste acum "penali" pe Basescu si pe Blaga care au facut-o ministru si apoi i-au dat postul de europarlamentar. Ei au promovat-o crezand ca o vor folosi doar ei ca arma impotriva adversarilor politici si iata ca acum culeg ce au semanat. Acum Macovei si-a gasit un nou loc langa Klaus Iohannis pe care insa il sprijina "conditionat", cat timp si doar in momentele in care acesta este "disciplinat" si nu creaza probleme "Stapanilor" din afara!

Daca urmariti actiunile ei din ultimii 20 de ani, toate au afectat direct interesele fundamentale ale Romaniei pentru a favoriza pe cineva din afara:
1. Avocat la CEDO impotriva Statului Roman pentru retrocedarea "Codex Aureus" de la Alba Iulia (cea mai valoroasa opera istorica aflata in tara noastra);
2. Activista in Fundatiile lui George Soros care au pus stampile negative Romaniei in mass-media internationala;
3. Ministru al Justitiei care a sustinut introducerea in cadrul Legii 247/2005 a tuturor textelor prin care s-au retrocedat scoli, spitale, institutii publice, paduri, dar si opere de arta etc. Pana in 2012 bunuri imobile si mobile de circa 4 miliarde de euro fusesera transferate in proprietatea unor persoane care nu au cetatenia romana;
4. Europarlamentar care a militat permanent pentru pastrarea MCV si oferirea de argumente si sprijin pentru tarile care refuza acceptarea noastra in Schengen;
5. Premii internationale pentru "binele" facut societatii romanesti si "popularitatea" sa (desi singura data cand a candidat direct la o functie in 2014 a primit de la cetatenii Romaniei mai putine voturi decat Elena Udrea)! ?

Si exemplele pot continua pe multe pagini - si din pacate Macovei a "recrutat" si alte persoane cu aceeasi mentalitate pe care le-a promovat in Guvernul Tehnocrat si in alte institutii!

Acum insa cred ca Romania poate si trebuie sa isi dezvolte anticorpi sociali si juridici fata de aceste "cozi de topor"! Si 11 Decembrie este un pas important pe acest drum”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Parteneri
sati
x close