Antena 3 CNN Politică Victor Ponta atacă „guvernarea Dragnea”, după demisiile medicilor de la Spitalul Colentina

Victor Ponta atacă „guvernarea Dragnea”, după demisiile medicilor de la Spitalul Colentina

Victor Ponta atacă „guvernarea Dragnea”, după demisiile medicilor de la Spitalul Colentina
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Sep 2017   •   17:10

Victor Ponta continuă criticile la adresa guvernării PSD-ALDE și scrie, într-o postare pe Facebook, că medicii din România au fost mințiți că vor fi scutiți de impozitul pe salariu, timp în care ”prietenul lui Dom Președinte de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate fură din banii pacienților”.

Ponta amintește că, în 2014, când se afla la Palatul Victoria, l-a sprijinut pe ministrul Sănătății de la acea vreme să aducă înapoi acasă chirurgii români afirmați în alte țări și că totul a devenit funcțional în 2015, însă acum, în ”guvernarea Dragnea”, totul se strică.

Postarea lui Ponta vine în contextul în care medicul neurochirurg Ionuţ Gobej a anunţat luni că, alături de colegul său Dorin Bică, a demisionat din funcţia deţinută la Spitalul Colentina, arătând că în ultimele opt luni Secţia de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienţi din cauza lipsei de personal, consumabile şi medicamente şi a programului operator restricţionat. 

”In 2014 l-am sprijinit pe Nicu Banicioiu care a initiat un proiect extraordinar : sa aduca inapoi acasa chirurgii romani afirmati in alte tari carora sa le oferim conditii sa opereze aici pacientii / in 2015 totul a devenit functional si parea sa fie in sfarsit un experiment de succes care sa dea incredere si altora ca se poate !

Acum in Guvernarea "Dragnea" totul se strica - dam un mesaj medicilor romani ca nu au unde sa se intoarca si pacientilor ca nu au unde sa fie tratati in Romania asa cum au nevoie.

Plus ca medicii au fost mintiti prin Programul de Guvernare ca nu vor fo scutiti de impozitul pe salariu la fel ca si cei din IT - bineinteles ca nu s-a mai aplicat aceasta masura care era f buna!

Si intre timp "prietenul lui Dom Presedinte" de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate fura din banii pacientilor!

Asta chiar cred ca este o problema importanta pentru noi toti - pacat ca nimeni nu vrea sa o rezolve!

In 2014-15 la solicitarea lui Banicioiu m-am implicat eu / poate acum Bodog sa ii ceara sprijinul lui Mihai Tudose sa rezolve problema?”, a scris Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close