Antena 3 Politică Victor Ponta, atacat dur: „Vrea să distrugă partidul care l-a sprijinit. Lumea nu uită”

Victor Ponta, atacat dur: „Vrea să distrugă partidul care l-a sprijinit. Lumea nu uită”

30 Oct 2019   •   23:40
Victor Ponta, atacat dur: „Vrea să distrugă partidul care l-a sprijinit. Lumea nu uită”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/ Facebook

Victor Ponta, fostul premier și liderul Pro România, a fost atacat dur de Mitică Dragomir. Fostul președinte a Ligii Profesioniste de Fotbal susține că politicianul vrea să distrugă partidul care l-a sprijinit și că este „un tigru cu clopoțel, care va muri de foame”.

„Victor Ponta e ca un tigru care a făcut multe victime în pădure şi acum i-au pus unii un clopoţel la gât. Şi eu ştiu că un tigru cu clopoţel la gât moare de foame. Aşa că dacă o lăsa mai moale, vizavi de domnul Diaconu, părerea mea e că acesta avea voturi mai multe. Că Mircea Diaconu e un om serios. Îl încurcă categoric cu voturile. Lumea este foarte nehotărâtă. Eu stau între muncitori toată ziua şi îi aud: cel care sparge un partid şi vrea să-l distrugă, acolo unde a primit tot sprijinul partidului iar tu îi distrugi şi după aceea ieşi ca un salvator al neamului... Când vrei să bagi în puşcărie toţi oamenii de frunte din judeţe, nu poţi să reuşeşti. Trebuie o perioadă să uite lumea şi după aia să ieşi din nou", a declarat Mitică Dragomi în emisiunea moderată la România TV de Victor Ciutacu. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Miticã Dragomir

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close