Antena 3 Politică Victor Ponta, avertisment pentru liberali: Dacă insistă, spun tot ce ştiu despre informatorii din PNL

Victor Ponta, avertisment pentru liberali: Dacă insistă, spun tot ce ştiu despre informatorii din PNL

26 Apr 2016   •   16:44
Victor Ponta, avertisment pentru liberali: Dacă insistă, spun tot ce ştiu despre informatorii din PNL
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marţi că nu Comisiile pentru controlul activităţii SRI şi SIE insistă ca el să se ducă la audieri, ci liberalii, adăugând că, dacă aceştia insistă, o să meargă şi o să vorbească despre informatorii şi ofiţerii sub acoperire din PNL, scrie Agerpres.

"Eu am văzut că nu cei de la comisii, ci membrii PNL ţin foarte mult să fiu audiat. Dacă insistă, o să merg pentru că.. dar o să fie o criză mare în PNL, pentru că ei au foarte mulţi, în special informatori, mai puţin ofiţeri sub acoperire, informatori d-ăştia care se duc şi dau ce mai aud. De exemplu, Cezar Preda; ştiam că tot timpul el stătea lângă Udrea şi după aia informa, acum stă lângă Gorghiu şi informează; sau Calimente sau... Deci, să se gândească bine cei de la PNL, că eu mă duc şi spun tot ce ştiu despre informatorii şi ofiţerii sub acoperire, de cum am auzit eu despre ei, din PNL. Dacă insistă cei de la PNL, cred că pot să le vorbesc o lună despre toţi ai lor, dar s-ar putea să le treacă până după Paşte, să le vină gândul cel bun şi să îşi vadă de treburile lor", a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se va duce la audieri la Comisiile parlamentare pentru controlul SIE şi SRI.

El a adăugat că are aceste informaţii despre membrii PNL din presă şi din diverse surse.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Băsescu potrivit căruia există doar doi ofiţeri acoperiţi, Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, fostul preşedinte al PSD a spus: "Da, de Ghiţă s-ar putea, dar de mine nu ştiu, dar de Ghiţă, e posibil, dacă ştie domnul Băsescu".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close