Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, avertisment pentru Sorin Grindeanu: Un avion condus de trei piloți riscă să se prăbușească rapid

Victor Ponta, avertisment pentru Sorin Grindeanu: Un avion condus de trei piloți riscă să se prăbușească rapid

 Victor Ponta, avertisment pentru Sorin Grindeanu: Un avion condus de trei piloți riscă să se prăbușească rapid
21 Feb 2017   •   12:02

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la România TV, că i-a spus lui Sorin Grindeanu că are „o mare problemă”, în condiţiile în care un avion care este condus de mai mulţi piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid deoarece fiecare se bate pentru "manşă", făcând astfel referire la liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Klaus Iohannis şi primul-ministru, scrie news.ro.

Întrebat dacă el l-ar fi pus premier pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta a spus că „ar mai fi aşteptat un pic”. El a susţinut că, oricât de bine s-ar  înţelege Sorin Grindeanu cu Liviu Dragnea, avionul nu poate fi condus de mai mulţi piloţi.

„Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea...Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. Pentru că această ţară, motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie şi după ia sănătate, educaţie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat în aceste două luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii”, a conchis Victor Ponta.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close