Antena 3 CNN Politică Ponta denunță un posibil blat PNL-PSD pentru respingerea Guvernului Cîțu: „Un moment al adevărului!”

Ponta denunță un posibil blat PNL-PSD pentru respingerea Guvernului Cîțu: „Un moment al adevărului!”

Victor Ponta atrage atenția asupra unui posibil blat între PNL şi PSD pentru respingerea Guvernului Cîţu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Ponta denunță un posibil blat PNL-PSD pentru respingerea Guvernului Cîțu: „Un moment al adevărului!”
Sursa foto: Victor Ponta/Facebook
12 Mar 2020   •   09:01

Ponta subliniază că, în contextul măsurilor luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului, românii au nevoie și de un guvern plin, care să funcționeze la capacitate maximă.

”Oamenii obisnuiti din Romania , milioane de romani care au votat PSD sau ProRomania , cei mai afectati de criza sanitara si economica - au nevoie de grija, sprijin si speranta! Au nevoie de un Guvern care sa functioneze - de partide si lideri care sa se gandeasca in primul rand la binele oamenilor ( nu la interese meschine de Partid) !

Nu stiu daca zvonurile acestui nou “blat” impotriva Romaniei sunt adevarate! Dar maine seara voi fi in Parlament si voi vedea cu ochii mei - si o sa spun tuturor romanilor adevarul asa cum il voi vedea!

Sunt un votant de Stanga - alaturi de ceilalti votanti de stanga am fost afectat vazand cum PSD si-a dat jos propriul Guvern in 2017 / acum sunt dezamagit si furios vazand cum interesul si binele oamenilor in acesta Criza teribila este din nou tranzactionat “la taraba” / ii respect pe votantii liberali- si cred ca nici ei nu merita batjocura unor lideri PNL care voteaza ( “pe sest”) impotriva unui Guvern Liberal !

Cred ca maine in Parlament este un moment al adevarului cum nu a mai fost niciodata in ultimii 30 de ani ! Eu voi vota la vedere PENTRU si PRO Romania / iar daca maine seara Romania va adauga o criza politica la criza de sanatate si cea economica - sa stiti ca oamenii obisnuiti ( si nu liderii politici) vor suferi cel mai mult!”, a scris Ponta, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close