Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Care-i soluţia? Să plecăm toţi din PSD, să rămână Mircea Geoană

Victor Ponta: Care-i soluţia? Să plecăm toţi din PSD, să rămână Mircea Geoană

Victor Ponta: Care-i soluţia? Să plecăm toţi din PSD, să rămână Mircea Geoană
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    14 Noi 2011   •   20:56

Victor Ponta, preşedintele Partidului Social Democrat, a declarat, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", că nu doreşte să insiste asupra subiectului excluderii lui Mircea Geoană din PSD, considerând că subiecte perecum reţinerea priamrului de la Cluj sau bugetul pe 2012 sunt mult mai importante pentru România.

Referitor la excluderea lui Mircea Geoană din partid, preşedintele PSD a vrut să precizeze un singur lucru. Conform acestuia, asupra acestei decizii s-a votat în BPN, Comisia de Integritate şi grupul de la Senat, urmând a se vota şi în cadrul Comtetului Executiv. Până în prezent, toate voturile au fost favorabile excluderii.

"Care-i soluţia? Să plecăm toţi din PSD şi să rămână domnul Geoană" a punctat Victor Ponta.

 


Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a reconfirmat, luni, decizia de excludere luată duminică de Comisia de Etică, a anunţat liderul social-democrat Victor Ponta. Decizia a fost luată în unanimitate.

Comisia de integritate a PSD a decis, duminică, cu 43 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi două abţineri, să recomande Comitetului Executiv Naţional al partidului excluderea lui Mircea Geoană din PSD.

Vezi şi reacţia lui Mircea Geoană: Negura perioadei bolşevice se întoarce în PSD

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Mircea Geoană PSD vot
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close