Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Cei de la PDL vor să fugă de alegeri, nu e imposibil să le amâne şi în noiembrie

Victor Ponta: Cei de la PDL vor să fugă de alegeri, nu e imposibil să le amâne şi în noiembrie

Victor Ponta: Cei de la PDL vor să fugă de alegeri, nu e imposibil să le amâne şi în noiembrie
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    14 Dec 2011   •   17:23

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Esenţial" că este de părere că strategia de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare are ca scop ajutarea celor de la PDL să îşi mobilizeze resursele bugetare şi capacitatea de a fura votul.

Liderul USL susţine că nu există mijloace legale de a opri iniţiativa Puterii, amintind de faptul că Traian Băsescu nu a fost impresionat când Consiliul Europei l-a atenţionat că nu este recomandat să se facă referendum odată cu alegerile.

USL consideră că PDL încearcă să amâne alegerile, de teama rezultatelor acestora, de aceea, unii lideri au supralicitat şi au cerut comasarea alegerilor mai devreme, în luna mai, însă democrat-liberalii nu pot accepta acest lucru, miza pentru ei fiind amânarea alegerilor.

Victor Ponta susţine că nu este imposibil ca PDL să încerce amânarea alegerilor şi în noiembrie 2012, avertizând că acest principiu ar putea avea consecinţe cu caracter nedemocratic asupra modului în care se face politică în România.


Vezi aici înregistrarea completă a emisiunii.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close