Antena 3 CNN Politică Victor Ponta cere un mandat de încredere de trei ani de la social-democraţi

Victor Ponta cere un mandat de încredere de trei ani de la social-democraţi

Victor Ponta cere un mandat de încredere de trei ani de la social-democraţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   14:08

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a cerut, sâmbătă, delegaţilor la Congresul PSD să-i acorde încrederea pentru un nou mandat, care însă să fie de trei ani, urmând ca în 2016 să aibă loc următorul Congres.
   
"Dar nu vreau ca acest mandat să fie un mandat staturar, până în 2017, vreau să fiţi de acord ca în 2016 să avem un congres, să alegem împreună cine va fi liderul - eu sau altcineva, cel mai bun lider care ne va conduce în alegerile din 2016", a spus liderul PSD, conform Mediafax.
   
Ponta s spus că aceasta este mentalitatea sa de echipă.
   
"Nu vreau să fiu căpitanul echipei care pierde. Vreau să fiu un câştigător, în echipa care câştigă, şi vreau, împreună cu dumneavoastră să guvernăm bine, dar să ne gândim că, de fiecare dată, guvernarea erodează, iar partidul trebuie să meargă mai departe, indiferent de eroziunea guvernării", a subliniat acesta.
   
Menţionând că un lider are valoarea echipei din jurul său, Victor Ponta le-a cerut delegaţilor să sprijine echipa propusă de el.
   
"O să vă cer un nou mandat de încredere de trei ani, alături de Liviu Dragnea, alături de echipa de vicepreşedinţi, un mandat în care, să ştiţi, nu o să fiţi foarte relaxaţi sau foarte liniştiţi", le-a spus el participanţilor la Congres.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close