Antena 3 CNN Politică Ponta, atac la Băsescu după condamnarea fiicei sale, Ioana: "Cel care nu-și apără copiii este un sub-om"

Ponta, atac la Băsescu după condamnarea fiicei sale, Ioana: "Cel care nu-și apără copiii este un sub-om"

Victor Ponta l-a atacat, joi seara, pe Traian Băsescu pentru lipsa de reacție în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Ponta, atac la Băsescu după condamnarea fiicei sale, Ioana: "Cel care nu-și apără copiii este un sub-om"
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   00:00

Întrebat, joi seara, despre condamnarea la închisoare cu executare a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, și a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat „sub-om”, pentru că nu și-a apărat copilul.

„Eu am trei copii. Cel care nu-și apără copii este un sub-om”, a spus Victor Ponta la emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, referindu-se la faptul că fostul președinte Traian Băsescu nu a avut nicio reacţie publică după pronunțarea sentinței în primă instanță.

Victor Ponta: "Am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009"

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei președintelui”, a mai spus Victor Ponta sursei citate.

Ioana Băsescu, condamnată la 5 ani de închisoare!

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare pentru mai multe fapte de corupție. 

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani. Contopind pedepsele, fiica președintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Decizia în cazul fiicei președintelui, la fel ca și cea în cazul Elenei Udrea, care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, este în primă instanță, aceasta putând fi atacată cu apel.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close