Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Cioloș

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Cioloș

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Cioloș
30 Mai 2016   •   22:28

Fostul premier Victor Ponta, a susţinut luni seară, la Botoşani, că România nu este guvernată şi şi-a reafirmat speranţa ca după alegerile parlamentare să se formeze un nou guvern PSD, ALDE, UNPR, scrie agerpres.ro.

"2016 este un an în care nu se întâmplă nimic. Toată ţara stă pe loc. Nu conduce, nu guvernează nimeni, nu ia nimeni măsuri, aşa încât sper ca pierderile din acest an să reuşim la anul să le recuperăm. Azi nu avem guvern şi nu o să avem probabil în 2016, dar după alegeri sper să îl avem. Sunt convins că pe 5 iunie şi aici, în Botoşani, şi în toată ţara, scorul politic va fi clar în favoarea PSD, iar în noiembrie, după alegerile parlamentare, pentru România este mult mai bine să avem din nou un guvern PSD- ALDE- UNPR", a spus fostul lider al social-democraţilor.

Ponta a criticat Guvernul Cioloş, afirmând că nu au fost acordate subvenţii în agricultură, nu au fost atrase fonduri europene şi a fost blocat sistemul electronic de achiziţii public, care va avea ca efect blocarea investiţiilor.

El a mai opinat că, după alegerile locale din 5 iunie, PSD şi ALDE "vor găsi soluţia cea mai bună" pentru a înlătura Guvernul Cioloş. "Din punctul meu de vedere, şi azi dacă am putea schimba guvernul de tehnocraţi e cam târziu. Adică am pierdut şase luni pe care nu ni le dă nimeni înapoi. Problema este dacă le mai pierdem şi pe celelalte şase. Asta e o chestiune pe care liderii partidelor din Parlament trebuie să o decidă", a mai spus Victor Ponta

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close