Antena 3 CNN Politică Ponta, când România a depăşit 3.000 de cazuri zilnice de COVID: Nu putem să lăsăm ca România să primească din nou "tratamentul" din 2010!

Ponta, când România a depăşit 3.000 de cazuri zilnice de COVID: Nu putem să lăsăm ca România să primească din nou "tratamentul" din 2010!

Preşedintele Pro-România, Victor Ponta, spune joi, când România a depăşit 3000 de cazuri noi de COVID în 24 de ore, că nu se poate continua aşa, într-o astfel de criză, şi trebuie acţionat.

Ponta, când România a depăşit 3.000 de cazuri zilnice de COVID: Nu putem să lăsăm ca România să primească din nou "tratamentul" din 2010!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Oct 2020   •   16:30

În plus, în spatele acestei crize din sanitare, se vede şi criza economică, şi cea din educaţie, agricultură şi alte domenii mari.

"Nu putem sa continuam asa / in spatele crizei medicale vedem criza economica, din educatie, Agricultura, din toate domeniile importante! Trebuie sa actionam! Nu putem sa lasam ca Romania sa primeasca din nou “tratamentul” din 2010!

Azi, PRO Romania anunta principalele directii de lupta impotriva Guvernului PNL - USR - PMP - UDMR! Si suntem bucurosi daca Presedintele Calin Popescu Tariceanu si toata Echipa ALDE vin alaturi de noi in acesta batalie pentru Romania!"
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close