Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: ''Dacă nu ne bagă Kovesi la pușcărie, noi trebuie să crăpăm''

Victor Ponta: ''Dacă nu ne bagă Kovesi la pușcărie, noi trebuie să crăpăm''

Victor Ponta: ''Dacă nu ne bagă Kovesi la pușcărie, noi trebuie să crăpăm''
Sursa foto: foto: Facebook
07 Noi 2016   •   22:40

Fostul premier, Victor Ponta, continuă atacurile la adresa lui Dacian Cioloș și a guvernului condus de acesta, dar, luni seară, într-o emisiune tv l-a luat în colimator și pe ministrul Energiei, despre care afirmă că a primit sute de mii de euro pentru închirierea unui site printr-o firmă din Caraibe.

”Asta e nimica toată. Un ministru, ăla de la Energie, a primit sute de mii de euro pentru închirierea unui site printr-o firmă din Caraibe. Domnul Cioloș ia banii direct de la Bruxelles, ministrul ia banii printr-un off-shore, cine știe de la cine...E pe față!

Unde s-a luptat Cioloș cu Comisia Europeană? Domnul Iohannis e o copie, un plagiat, de prost-gust al lui Băsescu. E sinistru, jalnic. E mult mai rău. Băsescu se folosea de străini ca să rămână la putere, el e folosit de străini.

Cei mai mari criminali sunt cei care folosesc moartea oamenilor pentru politică și mă refer la Iohannis și la Cioloș. Au mers la Colectiv să facă spectacol. La Iohannis mă aștepta, la Cioloș nu mă așteptam, sunt șocat.

Dacă nu ne bagă Kovesi la pușcărie, noi trebuie să crăpăm.”, a spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dacian Cioloş
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close