Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Deputaţii PSD nu mai participă la lucrările Camerei, câtă vreme Roberta Anastase este preşedinte (VIDEO)

Victor Ponta: Deputaţii PSD nu mai participă la lucrările Camerei, câtă vreme Roberta Anastase este preşedinte (VIDEO)

Victor Ponta: Deputaţii PSD nu mai participă la lucrările Camerei, câtă vreme Roberta Anastase este preşedinte (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   08:28

Deputaţii social-democraţi nu vor mai participa la lucrările Camerei, nici ale Biroului Permanent, câtă vreme Roberta Anastase va rămâne în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Victor Ponta la Sinteza Zilei. În plus, Ponta cere ca Anastase să demisioneze din funcţie, după acuzaţiile de fraudă pe legea pensiilor.

Liderul social-democrat Victor Ponta spune că deputaţii PSD nu vor mai participa la lucrările Camerei câtă vreme Roberta Anastase va fi preşedintele acestui for. ?Cât timp Roberta Anastase nu înţelege să-şi dea emisia, şi PDL să numească un om care să fure mai cu jenă decât Anastase, dacă se poate, blocajul din Camera Deputaţilor ramâne?, a spus preşedintele PSD.

Victor Ponta a mai povestit cum Roberta Anastase a încercat să negocieze un pact de neagresiune cu liberalii şi social-democraţii.

Liderul PSD spune că opoziţia este pregătită să introducă moţiunea de cenzură împotriva guvernului Boc. Aceasta ar putea fi depusă chiar săptămâna viitoare.

Antena 3

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close