Antena 3 CNN Politică Victor Ponta despre afirmaţia lui Traian Băsescu legată de zarzavaturi: Prostii pentru presă

Victor Ponta despre afirmaţia lui Traian Băsescu legată de zarzavaturi: Prostii pentru presă

Victor Ponta despre afirmaţia lui Traian Băsescu legată de zarzavaturi: Prostii pentru presă
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Dec 2011   •   13:00
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Traian Băsescu despre zarzavturile olandeze, că şeful statului a vorbit „prostii pentru presă”, conform Mediafax.

„Un preşedinte iresponsabil care vorbeşte prostii pentru presă. Nu cred că cineva serios îl bagă în seamă pe Băsescu. Circ de doi bani de la Băsescu. Dacă vreţi, vă dăm şi programul de cumpărături al nostru, dacă asta îi ajută pe români. Vă spunem când ne ducem la cumpărături, când ne ducem la film, să vină presă şi să spunem prostii”, a comentat liderul social-democrat.

„Aţi auzit de vreun lider european să facă aşa ceva? E doar mintea lui Băsescu. Putem noi să sancţionăm Olanda aşa?” a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că este dezamăgit că nu se mai găsesc zarzavaturi româneşti în magazine şi a recomandat românilor să nu cumpere zarzavaturi olandeze. Şeful statului a fost sâmbătă seară într-un supermarket din Capitală, unde a făcut cumpărături pentru sărbătorile de iarnă.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close