Antena 3 CNN Politică Victor Ponta despre Andreea Paul-Vass: Acest Emil Boc în fustă şi pe tocuri

Victor Ponta despre Andreea Paul-Vass: Acest Emil Boc în fustă şi pe tocuri

Victor Ponta despre Andreea Paul-Vass: Acest Emil Boc în fustă şi pe tocuri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Mai 2011   •   17:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declara luni, în cadrul unei coferinţe de presă că Andreea Paul-Vass, consilierul primului ministru este "acest Boc în fustă şi pe tocuri”.

"Vă rog să mă ajutaţi să o întrebaţi pe doamna Vass cum e cu controlul la Sorin Blejnar, că sunt sigur că doamna Vass, acest domn Boc în fustă şi pe tocuri, va reuşi să vă răspundă”, a declarat Ponta.

Ponta a făcut această remarcă în contextul în care s-a declarat pentru schimbarea managementului la companiile naţionale cu unul privat. De asemenea, preşedintele PSD a apreciat că PDL nu va recurge niciodată la un astfel de lucru.

"Nu am încredere că cei de la PDL sunt capabili să facă ceva cinstit. Eu am auzit-o pe doamna Vass când ne anunţa că se duce Corpul de Control al premierului la Sorin Blejnar. Nu vreţi să o întrebaţi dumneavostră, că eu nu am ocazia, nu am relaţii atât de sus-puse, ce a constatat Corpul de Control al primului-ministru la Sorin Blejnar? Nu vreţi să o întrebaţi pe doamna Vass sau pe domnul Boc dacă ANI a fost seziată vizavi de ceea ce presa a prezentat un caz clar de evaziune fiscală şi de corupţie din partea celui care teoretic e şeful Fiscului şi ar trebuie să combată evaziunea fiscală şi el a primul evazionist dovedit”, a declarat Ponta.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close