Antena 3 Politică Victor Ponta îl contrazice pe Dragnea: Nu am discutat zilele astea despre remanierea Guvernului. Am auzit numai laude

Victor Ponta îl contrazice pe Dragnea: Nu am discutat zilele astea despre remanierea Guvernului. Am auzit numai laude

19 Oct 2015   •   21:26
Victor Ponta îl contrazice pe Dragnea: Nu am discutat zilele astea despre remanierea Guvernului. Am auzit numai laude
Sursa foto: Foto:Agerpres

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat dacă a vorbit cu preşedintele PSD despre o posibilă remaniere a Guvernului, că vorbeşte tot timpul cu Liviu Dragnea, afirmând că a auzit numai laude la adresa Guvernului, însă se poate şi mai bine.
   
"Ieri şi azi n-am vorbit. Am vorbit în timp. Vorbim tot timpul. (...) Pe de o parte, am auzit şi ieri şi azi numai laude la adresa Guvernului, pe de altă parte, întotdeauna se poate şi mai bine", a declarat premierul.
   
Victor Ponta a mai spus că se bazează pe ce spun atât liderii coaliţiei, cât şi sondajele de opinie, care arată că actualul executiv este "un Guvern bun".
   
"Eu spun şi mă bazez pe ceea ce spun şi liderii Coaliţiei şi sondajele de opinie că este un Guvern bun, doar că întotdeauna se poate mai bine", a spus Ponta, afirmând că membrii Guvernului sunt "evaluaţi în fiecare secundă şi în fiecare moment", de la numirea în funcţie.
   
Premierul Victor Ponta le-a transmis jurnaliştilor că va anunţa atunci când va fi vorba despre o remaniere.
   
"Remaniere ...Când o să fie cazul o să vă anunţ", a spus Ponta.

Dragnea. Am vorbit și ieri, și azi cu Ponta despre remaniere
   
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta despre efectuarea unei analize asupra activităţii Guvernului, care poate duce şi la o eventuală remaniere, însă factorul principal este îmbunătăţirea activităţii Executivului, dacă există probleme.
   
"Am vorbit și astăzi, nu vă ascund, am vorbit și ieri cu premierul Victor Ponta dacă ar trebui în perioada următoare, şi el (Victor Ponta - n.r.), şi noi, să ne gândim dacă este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbări în structura Executivului. Poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiză serioasă trebuie făcută. (...) După o perioadă de funcţionare a acestui Guvern, a oricărui Guvern, este nevoie de această analiză, adică până la finalul anului, care se poate termina nu neapărat cu schimbări de miniştri", a spus Dragnea.
   

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close