Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre OUG 13: Totul a fost o greșeală. Dintr-o idee bună și corectă s-a ajuns la un dezastru

Victor Ponta, despre OUG 13: Totul a fost o greșeală. Dintr-o idee bună și corectă s-a ajuns la un dezastru

Victor Ponta, despre OUG 13: Totul a fost o greșeală. Dintr-o idee bună și corectă s-a ajuns la un dezastru
21 Feb 2017   •   11:38

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat luni seară despre OUG 13 că "dintr-o idee bună s-a ajuns la un dezastru" şi consideră că au fost mai multe greşeli "şi nu mai înţelege nimeni nimic" iar ce se întâmplă în România după 15 ianuarie este "o nebunie".

Întrebat dacă abrogarea OUG 13 a fost o greşeală, Victor Ponta a spus că "totul a fost o greşeală".

"Da, cred că totul a fost o greşeală, adică nici nu mai ştiu ce să zic. (...) N-a înţeles nimeni nimic. Dintr-o idee bună şi corectă s-a ajuns la un dezastru", a afirmat Ponta la România Tv.

Fostul premier a adăugat că în legătură cu OUG 13 au fost făcute mai multe greşeli, prima fiind lipsa de asumare a ordonanţei în cauză.

"În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poţi să dai pe Iordache, iertaţi-mă, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate aşa a fost, poate Iordache a stat singur şi a scris ordonanţele, îmi cer iertare. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu să spună ziua în amiaza mare: 'domne', de aia ne-au votat mulţi oameni (...). Al doilea lucru: explică ce vrei să îndrepţi. Eu am citit de multe ori acea ordonanţă, după ce a fost publicată în presă, cum să vă spun, şi dacă rămânea în vigoare, (...) nu se întâmpla mai nimic, (...) nu era o chestiune prin care să îndrepţi o problemă reală. Şi a treia chestie, dacă zici că e urgenţă, nu poate fi urgenţă în 10 zile, dacă nu-i urgenţă, las-o lege în Parlament. Dacă pui 10 zile, înseamnă că nu-i urgenţă. Nu există urgenţă de 10 zile, urgenţa e de azi", a indicat Ponta.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta OUG 13 Liviu Dragnea
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close